Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΜΑΕΙ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑN ΔΕN ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.


ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ BLOGGER.

33 σχόλια:

  1. o pagkalos re lampogiale sti foto einai 50 kg pio adynatos .valton me ta anadromika pou exei faei o mpouxesas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re giati vrizete ton kolito tou litsa??? pados an tous proseksis kala miazoune eine kai oi dio ma.akes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na toys skisoyume ta lamogia tha mas katastrepsoun kai i 300 etoimaste giaoyrtia ....kai kratiste kanena giaoyrtaki gia toys dikoys edo ston oropo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΚΑΣΕΣ ΜΥΤΗ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ?
    ΤΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί γύπες πλανώνται πάνω απο τον δήμο μας και σκέφτονται πως θα μοιράσουν την λεία.Και εμείς πια δεν πιστευουμε και δεν ελπίζουμε σε τίποτα με αυτά που διαδραματίζοντε γύρω μας.Η εξουσία αν την αφήσεις να σε διαφθείρει το κάνει άπληστα και φέρνει στο φως κρυφές πτυχές που κρύβονταν καλά δεν είναι τυχαίο άνθρωποι απλοί μόλις πήραν εξουσία χέρια τους έκαναν ακριβώς τα ίδια με εκείνους που έκριναν και θεωρούσαν λάθος.Το θέμα είναι πόσο αφήνεις να σε εγκλωβίσει ολο αυτό και ποσο θα καβαλήσεις το καλάμι.Είναι πολλά παρκαρισμένα εξω απο τον δήμο σε ποιούς ανήκουν, τα συμπεράσματα δικά σας και η επόμενη επιλογή ολων μας .ΝΟ ΝΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γύπες άρχισαν να γυροφέρνουν το υποψήφιο πτώμα του δήμου.
    Και μάλιστα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ γύπες.
    Κουφάλες θα φάτε καλααααααααααααααααααααά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με goal οφσαιντ ΤΑΣΟΥΛΗ? ουτε για μπρικι δεν κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prokopako zestane mpriki kai ftiaxe kanena kafe toraaaaaaa...........kafetsiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΩΝΗΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΑΜΠΟΛΥΑΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2055!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι τώρα που λέτε για καφέδες τα δημοτικά συμβούλια δεν σας θυμίζουν λίγο καφενέ που μιλάνε ολοι μαζί, φωνάζουν για να βρει ο καθένας το δίκιο του πίνοντας για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και κανά δυο γουλίτσες νεράκι.Απο την βαρεμάρα τους και την απραξία τους μόνο τάβλι δεν εχουν ανοίξει αν μπορούσαν φυσικά θα το έκαναν να περνάει και ευχάριστα η ωρα.Εκτός απο καφενείο μας θυμίζει και λίγο αρένα αφού σαν λιοντάρια μαινόμενα δείχνουν μερικές φορές και τους παρευρισκόμενους να μην καταλαβαίνουν τι ακούνε και που ακριβώς βρίσκοντε ετσι θα γίνουν εργα?Αλλά ποιός άλλαξε τακτική για να το κάνουν τώρα ουδείς.no name......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tasouli se pire i kato volta???ta thematakia sou den einai piasarika pia gyrise to pali kai min vazeis malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NAI MORE VALE GIA OLA AYTA POY KAI KALA DEN HXERAN AYTOI POY EINAI TORA STON DIMO KAI XAFNIKA TORA MOLIS TA ANAKALIPSAN OI AMOIROI TOSA XRONIA DEN TOYS MYRIZE TIPOTA TORA TOYS ANOIXE H OSFRISH APOTOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. vale gia toys proedroys topikon poy theloyn pio paxoulo mistho kai perisoteres armodiotites.
    o piasokolisssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΩΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!!!ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΣΥΚΑΜΙΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το φυλλο της ΜΑΧΙΜΗΣ του ΞΥΛΟΥ απο τον Μαιο του 2004 ειναι ενα απο αυτα που εχει πληρωθει απο την Δ.Ε.Α.Δ.Ω περιπου 2.000 ευρω.
    Τοσα ειχε καθε μηνα απο την Δ.Ε.Α.Δ.Ω ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΛΟΣ.
    Δεν ντρεπεσαι ρε ΞΥΛΟ που κυκλοφορεις ακομα σε αυτον τον τοπο και παρουσιαζεσαι σαν ΤΙΜΗΤΗΣ της ΗΘΙΚΗΣ και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ.
    Και αν ειναι και κοπριτης γαυγιζει πιο δυνατα.
    Ολοι λενε οτι οι κοπριτες ειναι οι καλυτεροι φυλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

    Με μεγαλη πολιτικαντικη μαεστρια περιεγραψε
    ο πρωην δημαρχος Ωρωπου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ το
    ιστορικο της μελετης του αποχετευτικου τον αστικων λυματων του δημου.
    Και αφου ολα τα ειχε μεθοδευσει, και την τεχνολογια ,και τη χωροθετηση, και την εκβοκη των αποβλητων .ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ,προσπαθησε τελικα να ριξει το
    μπαλακι της ευθυνης για τα ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ στο
    νεο δημοτικο συμβουλιο!!!
    ΄΄ΤΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ΄΄ο νεος
    δημαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ και για να μην
    επωμιστει ευθηνες αλλων,εξουσιοδοτησε ολους
    τουσ ΑΡΧΗΓΟΥΣ των συνδυασμων να χειριστουν το προβλημα απο μηδενικη βαση και΄΄ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΤΣΙ
    ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ΄΄

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. thoma polixronos kai sou efxome kai tin epomeni pendaetia na ise eki pou ise kai tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Lampogiale giati den ta anebazeis Ola ta sxolia mipos einai filarakia sou oi axristi oxo poysti ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MEGALE ELA NA ME VRIS GIA NA KATALAVHS POSO POYSTIS EIMAI .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o oikonomakos einai etoimos gia polla erga mathenoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. STO APOKALIPSI SVINI SXOLIA ME OTI EXEI SXESI ME TON OIKONOMAKO MAS FANERONI OTI EINAI TOY KOYASIMODOY TO BLOGGAKI O BIASTIS SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά αυτό ηταν το όραμα ενα μοτίβο σε γκρίζο χρώμα με λίγες άχαρες πινελιές βγαλμένο αντίτυπο απο τους προηγούμενους που δήθεν δεν άρεσαν και τώρα οι δημιουργοί του έχουν γίνει μια κόπια απο αυτούς.Πιστευουν οτι ολοι οι προβολείς είναι στραμένοι επάνω τους και εν μέρει είναι αλλα για ποιο λόγο μάλλον δεν τον έχουν ακόμα καταλάβει.Οταν περάσει το διάστημα χάρητος που τους έχει δωθεί τα φώτα θα σβήσουν απότομα και όποιοι τώρα θεωρούν τους εαυτούς τους κυρίαρχους και δεν υπολογίζουν το χρήσμα που έλαβαν απο τον κόσμο θα βρεθούν απελπιστικά μόνοι αντιμέτωποι με τα έργα τους.Νο ΝΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟ ΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.
    Τους λίγους μήνες που λειτουργούμε, μέσω αυτής της σελίδας, καταφέραμε να αποδείξουμε πως ακόμα και μέσω της ανωνυμίας, μπορούν να ειπωθούν, αλήθειες και γεγονότα, που δύσκολα θα γραφθούν στα ‘επώνυμα και επαγγελματικά
    Site’, της περιοχής. Θα πρέπει όμως να καταλάβουμε πως υπάρχουν και όρια, για τα οποία πρέπει να σεβόμαστε, όσο και εάν ενοχλούμαστε από κάποιες καταστάσεις. Η οικογενειακή κατάσταση, η προσωπική ζωή, και οι παντώς είδους προτίμησης του καθενός μας, αφορούν τον ιδιωτικό βίο μας, και είναι ανάρμοστο και προσβλητικό να ασχολούμαστε με αυτά, που στην τελική δεν αφορά και κανένα μας. Συμμετέχοντας οι ίδιοι στα κοινά, θέτουν τους εαυτούς τους προς κρίση, και ας μείνουμε αποκλειστικά εκεί. Σας παρακαλούμε λοιπόν οι εκφράσεις σας, ας είναι στα όρια του καθημερινού διαλόγου, δίχως ύβρεις προπηλακισμούς, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Είναι πολλοί που ενοχλούνται από την ύπαρξη μας και θα χαρούν να κλείσουμε όπως και την προηγουμένη φορά.

    Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. . Εκ της ομάδας συντάξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. etsi kala les re lampogialo arxisame tis malakies tora to apokalipsi to paizi ithiko.re poia omada mas lei dyo malakes einai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΜΑΔΑ;ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Κ Ο Ν Τ Ο Ι....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε μου η λέξη κακομοίρης είναι συνώνυμη με την λέξη δυστυχία και εγω αυτην την στιγμή δεν εχω κανέναν λόγο να νιωθω ετσι.Την κακομοιριά θα την ζήσουν έντονα αυτοί που σε τρια χρονάκια θα ζητούν απεγνωσμένα ψήφους γιατί είναι εθισμένοι να υπάρχουν στην αναγνωρισημότητα εκει λοιπόν θα βιώσουν την απόλυτη δυστυχία απο την άρνηση του κόσμου να τους εμπιστευτεί ξανά.Υπάρχουν άραγε εξαιρέσεις?Μπορεί και αυτοί θα ξεχωρίσουν μέσα απο τους πολλούς αν δείξουν οτι εχουν τις ικανότητες να διαφέρουν.Δυστυχείς είναι εκείνοι που ζουν μόνο για πάρτη τους και βλέπουν τους υπόλοιπους μόνο σαν συμφέρον τι θα εισπράξουν απο αυτούς εκει κρύβεται η πραγματική κακομοιριά και εγω δεν συγκαταλέγωμε μέσα σε αυτούς ψάξε αλλού.ΝΟ ΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ''ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ''ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ''.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ''ΕΛΙΞΗΡΙΟ'',ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ''ΤΕΧΝΗΣ'',Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΤΟ 1998 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1.000.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΤΟ 2007 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΚΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ,ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ,ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΘΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ).

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

    ΤΟ 2008 ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ....
    205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ....

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ''''ΦΤΙΑΞΕΙ''''ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΟΡΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ................η συνεχεια στους κινηματογραφους συντομα και ειναι μεγαλη η συνεχεια......

    8 Μαΐου 2011 11:26 μ.μ.

    Δημοσίευση σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή