Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

          ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ 6
             ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
             ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ
             ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΧΟΤ- ΝΤΟΓΚ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
             ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.


ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΛΗΜΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ. Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ.








ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΕΣ.  ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ !!!
ΤΟ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..
 

ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΙΑ ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑ.....


91 σχόλια:

  1. me to malako ta loukanika aderfe eisai oreos hahahahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ROFOS TI KANI PANO APO TIS MPOLTOZES EINAI EPITHEORITIS ERGOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοιξαν βλέπω οι ορέξεις των βιολογικών παιδιών απο εδω και πέρα θα οραματίζοντε τι αποκομιδή εχουν να λάβουν απο αυτό το έργο αν βέβαια αυτό υλοποιηθεί μέχρι το τέλος της διαμονής τους στον δήμο.Αλήθεια με τα άλλα περίφημα έργα που έριξαν ως προεκλογικό δόλωμα τι γίνετε κανά νέο απο το μέτωπο έχουμε η ηταν ολα λόγια του αέρα αλλα ναι η μόνιμη δικαιολογία προηγούμενων και νυν είναι η ευρέως γνωστή πλέον φράση που απο τις πολλές φορές που έχει ειπωθεί την έχουμε μάθει σαν ποίημα παραλάβαμε καμένη γη.Ε! βαρεθήκαμε πια οποιοι δεν μπορούν ας μην αναλαμβάνουν ευθύνες οχι αλλες δικαιολογίες μπουχτήσαμε.Ν. ΝΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GAYRIL DOSE PISO TIN PROKTAVOLI RE TAGARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. vlia ta ekanes plakakia me ta megalitera lamogia tora pare ton poylo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΣΟΥΛΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. lampogiale giati den ta anevazis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΑΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tasoyli 8a ton gamisoyme ton ΠΑΟ ρes toy kafetzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Signomi re paidia me ton blia ti trexei giati tetoio kraksimo ego poy ton eida se ena sinboylio den ebale glosa Mesa ti legein einai ayto poy exei mprabo toy ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμπαθεια to NO NAME




    «Ως σύνδρομο της Στοκχόλμης, η ψυχιατρική ορίζει την ψυχολογική διαταραχή κατά την οποία ένα θύμα αναπτύσσει συναισθηματικό δεσμό με τον θύτη του, ένας σφόδρα εξουσιαζόμενος με τον εξουσιαστή του.
    Η ψυχιατρική ισχυρίζεται ότι ο εξουσιαζόμενος συμπαθεί τον εξουσιαστή, δένεται μαζί του, σχεδόν ασυνείδητα, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να αυξήσει τις πιθανότητές του να... επιβιώσει».

    Φίλος μου καθηγητής, μου είπε, «κάθε φορά που διαβάζω ένα παραμύθι στο γιο μου, μόλις πλησιάσω σε ένα σημείο δυσάρεστων εξελίξεων, μου λέει να παρακάμψω τη συγκεκριμένη σελίδα και να προχωρήσω στις επόμενες, αρνούμενος να ακούσει δυσάρεστα γεγονότα». Γνωστή αντίδραση πολλών ανθρώπων, που προτιμούν τον μύθο με το αίσιο τέλος από τη σκληρή πραγματικότητα. Προτιμούν το παραμύθι-ψέμα από την αλήθεια που τους προκαλεί τρόμο. «Ο φόβος και ακόμη περισσότερο ο τρόμος» όπως μας λέει η κοινωνική ψυχολογία, «είναι το καλύτερο μαντρί κοινωνικής ειρήνης και αποβλάκωσης».

    Ο φοβισμένος και ανασφαλής από την σκληρή πραγματικότητα, αρνείται να ενηλικιωθεί κι αυτό βολεύει τους αδίστακτους πραγματιστές, που ζουν από την αποβλάκωση των πολλών. Ο ονειροπόλος, αντί να σκέφτεται, να προβληματίζεται και να θέλει να αλλάξει τον εαυτό του και τον περίγυρό του, προτιμά να ζει μέσα στον παραμυθένιο κόσμο του μυαλού του, όπως ο ναρκομανής.

    Πολλοί, όταν δουν στην τηλεόραση να αναλύεται διεξοδικά ένα θέμα που τους αφορά άμεσα, αλλάζουν κανάλι. Όπως θα έλεγε και ο Νίτσε «η αλήθεια, ακόμη κι αν αναφέρεται στη ζωή τους, τους είναι αποκρουστική». Αντιθέτως όμως, όταν βλέπουν στο «κουτί» να διασύρονται απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας και να παρουσιάζονται σαν ηλίθιοι, τους γεμίζει με μια σαδιστική ικανοποίηση. «Υπάρχουν, ευτυχώς, πιο ηλίθιοι από εμάς..


    Ειλικρινά η πρόθεση μου δεν είναι να σε θίξω. Προσπαθώ να σε ψυχανεμίσω, και να κατανοήσω ποιος ο λόγος που ένας άνθρωπος, με το δικό σου επίπεδο(σύμφωνα με τις γραφόμενα σου), μπορεί να είναι τόσο αυστηρός, τόσο επικριτικός, τόσο καυστικός, τόσο τελικά αρνητικός. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. Ξεχώρισες από την πρώτη στιγμή που συμμετείχες στο ‘δικό’ μας site, και ήσουν πραγματική όαση(αν και με πολύ συναισθηματική γραφή). Όμως τώρα κουράζεις. Και πίστεψε με ο λόγος δεν είναι ότι αντιπολιτεύεσαι την παρούσα αρχή. Είναι το τελευταίο που με ενοχλεί(χωρίς να υπάρχει μομφή). Πιστεύω πως φωνές σαν την δική σου πρέπει να υπάρχουν και να κρίνουν την εκάστοτε αρχή. Όταν όμως δεν υπάρχει η ανάλογη πίστωση χρόνου, δικαία κάποιος σε χαρακτηρίζει άδικο. Σαφέστατα και γίνονται λάθη, σίγουρα υπάρχει έλλειμμα σε πολλούς τομείς, συμφωνώ στην αστοχία μερικών πολιτικών πράξεων και αποφάσεων. Αλλά πίστεψε με, όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους, και περισσότερο εμείς, για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τασουλη να ερθεις και την παρασκευη για καφε ε????? και να ξερεις εχω και εγω μπουζες, και εχω και την καινουργια, την εξασφαιρη......... ο καφετζης σας ο πρωινος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΚΟΠΗ, ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΕΡΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΜΗ ΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ μου θα παρακάμψω τις ψυχιατρικές θεωρίες γιατί είναι πολύ δύσκολο να ψυχολογήσεις εναν άνθρωπο και ακόμα πιο δύσκολο να συμπεράνεις τα σκεπτομενά του.Δεν θεωρώ οτι εχω ενα ορισμένο επίπεδο απλώς εκφράζω αυτό που εκλαμβάνω απο το σύνολο και πιστεψέ με αν γίνει έργο στον δήμο θα συμπεριληφθώ στους ιποστηρικτές αυτού.Ομως δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα παραστρατήματα μερικών.Εσείς τάξατε πολλά εγω δεν κράτησα μεγάλο καλάθι για να τα αποδεκτώ.Τώρα αν σε εχω κουράσει μην με διαβάζεις δεν μπορούμε να είμαστε αρεστεί σε όλους ετσι δεν θα υπήρχε πολυφωνία μα μονόλογος δικός σας.Ο χρόνος ομως κυλάει και είναι αμείλικτος εχθρός εκείνων που καθυστερούν να πάρουν δραστικές αποφάσεις πρώτα λύστε τα προβλήματα που ταλανίζουν τον συνδυασμό σας και προέρχοντε απο τους ίδιους που τον συμπληρώνουν γιατί οι πραγματικοί εχθροί είναι αυτοί που δεν τους βλέπεις οχι αυτοί που νομίζεις οτι ξέρεις.ΝΟ ΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pes ta toy kareklokentayroy no name eisai arxigos kai polli magkas.NO NAME -PROKOPIS 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TROMERA ERGA MAGKES THA SKAPSOUME MARMARA KAI GENHMATA PROSEXTE MIN PESI KANIS MESA STIS TRYPES OLES I SOLINES ERXONTE APO ITALIA PIOS THA VGALI MEROKAMATO OEOEOEOEOE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΕ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑ...ΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΩΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. thoma ti doulia exoume emis me ton gavriil ksexases ti legame?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re prokopako giati kaneis parea me .......... afoy eisai kalo paidi........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kouiz pios proedros prepei na paretithi protos kai grigora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο Κωσταντίνος Λίτσας τάσσεται πια ανοιχτά υπέρ της λύσεως Γεωργίου Γαβριήλ,που προτείνει την χωροθέτηση του Βιολογικού στην θέση Σαραντάρι,σε έκταση 55 στρεμμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. o rofos me ta gialia ta xase otan toy erixe ta pinelikia o litsas. lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o litsas to mono pou bori na kani tou rofou ine na tou klasi ta ...lepia tagari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gia ayto evale tin oyra sta skelia kai to voloyse alios o litsas tha ton petage stin tripa pou eixe anixi stin genimata. egine kai magkas o kontos tora.re oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτοί βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους καλά εκτός απο τις σπασμωδικές κινήσεις που κάνουν πλέκουν συνεχώς το εγκώμιο του τεως δημάρχου τόση διαφήμιση που δέχετε αρνητική βέβαια είναι σαν μην έφυγε ποτέ απο την διοίκηση του δήμου.Ο δήμαρχος στην αφάνεια και ο αλλος στην επιφάνεια και για να μην βιαστεί ο άσπονδος φίλος μου να με στείλει για ψυχιατρική ανάλυση τονίζω οτι δεν με εκπροσωπεί πια κανένας ουτε οι προηγούμενοι πόσο μάλλον οι τωρινοί.Αυτοί που έφυγαν τερμάτισαν με κακό βαθμό κριτικής δεν μπορώ ομως να καταλάβω γιατί πρέπει να ακολουθήσουν την τακτική τους και να τους ξεπεράσουν προς το κάκιστο.Ούτε προεκλογικό αγώνα να είχαμε αφήστε πια το παρελθόν μόνοι σας το αναβιώνετε προσπεράστε το αν μπορείτε και δείχτε κάτι διαφορετικό αλλιως είσαστε οι επόμενοι χαμένοι.Ν.ΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τον έφαγαν οι μεταδημοτεύσεις!!!
    14

    04

    2011
    Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της καταδικαστικής απόφασης κατά του Δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, χθες από το Πρωτοδικείο Λάρισας, σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και ένα χρόνο στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων!

    Έκπληκτος και ο ίδιος καθώς από μια τυπική δικαστική υπόθεση που αφορούσε παραλείψεις στη διαδικασία μεταδημότευσης 27 πολιτών, βρέθηκε αντιμέτωπος με το φάσμα της έκπτωσης από το Δημαρχιακό αξίωμα, ανάλογα με τον τρόπο που θα ερμηνευτεί η απόφαση!

    Αν δηλαδή ερμηνευτεί με βάση το τότε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καποδίστρια ( η υπόθεση αφορά μεταδημοτεύσεις του 2006) ή το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Καλλικράτη. Αν ισχύσει το δεύτερο ο Α. Γκουντάρας εκπίπτει από το αξίωμα του μέχρι να κριθεί οριστικά η υπόθεση από το Εφετείο!

    Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι και οι εξελίξεις να τρέξουν από αύριο.

    Την ίδια στιγμή έντονες φήμες κυκλοφορούν και για δεύτερο εκλεγμένο Δήμαρχο του νομού, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του για τυπικές παραβάσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;
    ΛΙΤΣΑ-ΡΟΥΣΣΗ -ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TOY ROYSI THA TOY KLASOYN TA A...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. GATAKIA DEN XERETE TI SIMENI ROYSIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. SIMENI ENAS TELIOMENOS POU TREXI PISO APO TO LITSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΜΗ...ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ....ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ..!ΗΡΘΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ....!ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. thoma zoyme dimarxo na se doyme.....!!!perase mprosta kai emeis mazi soy...me trella...!

    tesseris fanatikes thaymastries soy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. kalos ine o thomas ala den nomizo oti ine kaliteros apo ton kosta. min ksexnate oti oi ekloges xathikan apo ti laspi kai tipota perisotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. lambogialo ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΗ .ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ,ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ lambogialo . ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ .ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΗ .ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. AMBOGIALO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. o rofos leei,as tolmisei o kostakis na kanei thema gia to ergo tis genimata kai tha dei ti kideia tou exei etoimasei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    ΜΟΥΓΓΟΘΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ME THN ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΊ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.


    Η φαινομενική αντίσταση και η κατά φαντασία ηγεσία, πάνε χέρι χέρι υποβασταζόμενες η μια από την άλλη, κουβαλώντας τις ελπίδες και τις ντεμεκ επιδιώξεις με τις οποίες σε πότισαν από τότε που σταμάτησες το ύπτιο στους αδένες του μπαμπά σου. “Επανάσταση“, φωνάζει ηρωικά ο κατ’ επάγγελμα αριστερός, πατριδοκάπηλος, θρησκόληπτος και πάσης φύσεως βλαμμένος που του είπανε οτι η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία και που ανάλογα με το θέμα που αντιμετωπίζεται, μπορεί να γίνει ρυθμιστικός παράγοντας. “Be cool“, λέει ο καρπουζόγυφτος που του φόρεσαν την ποδιά της εξουσίας και την είδε Γκόρντον Ράμσι. Μπορεί να μην ξέρει να φτιάχνει ούτε πατσά, αλλά μια εκτεταμένη ανάλυση για τον κίνδυνο ενοχοποίησης του πολιτικού συστήματος, θα την κάνει και θα σου σερβίρει και λίγο από απειλή της δημοκρατίας, με την ευκολία επίρριψης ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα. Έλλειμμα ελευθερίας, φωνάζουν οι πρώτοι, προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν χωρίς ακρότητες, απαντάνε οι δεύτεροι. Καρικατούρες που παρουσιάζονται ως πρωταγωνιστές στο μόνο έργο που παίζει στην σκηνή εδώ και δεκαετίες, με θεατές γραφικούς ηλίθιους που τρέφονται με την ελπίδα ο προβολέας να ρίξει και πάνω τους λίγο φως, να ζήσουν το προσωπικό χαιλαιτ της πολιτικοκοινωνικής τους παρουσίας και να αφήσουν κληρονομιά ένα βόλεμα στα παιδιά τους.

    ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΈΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ANONYMOS EIPE:KAI EROTHSE MIPOS EISAI PARAFILOSOFIMENOS KAI APO TIN POLY SOY SKEPSI EXEIS ARXISEI KAI KAIS TA KYTARA TOY EGEFALOY SOY?GIATI I MYRODIA EFTASE MEXRI EDO GIA XANAPARTO APO TIN ARXI TO PRAGMA GIATI O MONOS POY PISTEYEI KAI KATALAVAINEI AFTA POY PROSPATHEIS NA MAS PERASEIS OS EXYPNADES EISAI ESY KAI MONO ESY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. re prokopako asto kai asxolisoy ligo me ta kolitaria soy giati tha se ekthesoyn TAMALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. MEXI THEEE PARE TIN DIMARXIA PALI DIKO SOU ERGO EINAI O AGOGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
    ΜΕ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΥΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΕΜΑΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ
    (ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΑΒΡΗΣ ΡΟΥΣΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΜΑΚΗΣ……
    KAI ΤΩΡΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ…)
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΟΜΙΑΣ ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΣΤΑΙ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσύ άστο και μην το ξηλώσεις, όπως το προηγούμενο, και αυτοί που θα καταλάβουν, θα καταλάβουν. Απο την στιγμή που υπογράφω τα γραπτά μου, και δεν χρησιμοποιώ βωμολοχίες, θέτω εαυτών, προς κρίσιν. Είναι δικαίωμα μου, δεν νομίζεις????? Φυσικά δεν θα έχω την μεταχείριση "ΦΙΛΟΥ" του blog σας(και δεν έχω και τέτοια απαίτηση αλλα ούτε ανάγκη), άφησε με τουλάχιστον να εκφράζομαι με τον δικό μου τρόπο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προκοπιε Θεέ δώσε και σε μας τους κουτος Απο αυτό που πίνετε όλοι εσείς του οράματος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. theloun mikrofona kiolas nixterides kai araxnes exoun piasi toy oramatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. KATALAVES TORA PROKOPAKO TI SIMENI NA SOU SVINOYN TA SXOLIA GIATI O KOLITOS SOU TO EKANE KATAKORON..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O ROUSIS EINAI ETOIMOS GIA TON NEO SINDIASMO KOYFALES TREMETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. SEISMOS SEISMOS ERXONTE OI DHMIOYRGOI TOY XILOMATOS VRE RAVE XILONE DOYLEIA NA MIN SOY LEIPEI SOFOS AYTOS POY TO EXEI PEI DEN NOMIZEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
    1.Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
    2.Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
    3.Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
    4.Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
    5.Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στίβεν Χόκινγκ...
    6.Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
    7.Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.
    8.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
    9.Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
    10.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
    11.Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
    12.Ο Τσακ Νόρις πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
    13.Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
    14.Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
    15.O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
    ΣΠΥΡΟΣ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. OPOIOS MPOREI KATA TIN GNOMI TOY NA ASKEI KRITIKI PREPEI NA MATHEI KAI NA DEXETE KRITIKI XORIS NA PROSPATHEI SYNEXEIA NA TIN ANTIKROYSEI PROVALONTAS DIKAIOLOGIES TOY TYPOY APANTO ME AKATALAVISTIKES THEORIES POY OYTE EGO O IDIOS DEN XERO PRAGMATIKA TI SIMAINOYN KAI POIO NOIMA KRYVOYN OI LEXEIS TOYS.PROS APANTES EIDIKOYS STIN POLY SKEPSI POY TRELENEI TO MYALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγωνίσου για να ζήσεις
    Ζήσε πρώτα για μετά
    Φτύσε αίμα για να χτίσεις
    Τα όνειρα σου τα φτηνά

    Να διαβάσεις για να πάρεις
    Στη σχολή σου το πτυχίο
    Και με λίγη γλώσσα θα ‘σαι
    Αύριο σ’ ένα γραφείο

    Μα όλα αυτά θα σε γεράσουν
    Θα αργοσβήνεις μοναχός
    Και θα λες:
    «Είμαι ένας βλάκας, βλάκας και μισός...»
    Ο φτωχός...

    Το δημόσιο θα κλέβεις
    Δίχως πρόβλημα κανένα
    Και θα παίρνεις κάθε μήνα
    Τα λεφτά σου μετρημένα

    Κι ύστερα θα ‘ρθει η ώρα
    Για να καλοπαντρευτείς
    Μπαίνοντας και ‘συ στο λούκι
    Πως θα νοικοκυρευτείς

    Μα όλα αυτά θα σε γεράσουν
    Θα αργοσβήνεις μοναχός
    Και θα λες:
    «Είμαι ένας βλάκας, βλάκας και μισός...»
    Ο φτωχός...

    Μα όλα αυτά θα σε γεράσουν
    Θα αργοσβήνεις μοναχός
    Και θα λες:
    «Είμαι ένας βλάκας, βλάκας και μισός!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. PIOS TSAK NORIS. O ROFOS TELIOSE OLA TA EGRA TOY DIMOY PRIN EKLEXTI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. LAMPOGIALO SE GOYSTARO ETSI MONOLEKTIKOS POY EISAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ελληνικα δεν ξερετε ?
    δεν διαβαζουμε ουτε τα μισα
    ετσι που γραφετε και καλα οι αλλοι
    αλλα το LAMPOGIALO??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συγνώμη Παρασύρθηκα με αυτή την γραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. thelo thema me psixologoys giati ayti tha mas arostisoyn....re oyst...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Kai anarotiomoyn ti leipei ti leipei apo ayton ton syndyasmo poy mas gemizei lypi ma nai enas kalos psixiatros ti leo nomizo oti ton exoun idi vrei meinete ysyxoi tha mas therapeysei oloys ma prota apo oloys ton eayto toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ενας Δημοτικος Αστυνομος στον Δημο μας το πρωι επιβαλει τον νομο και το βραδυ βαζει ποτα στο Αιθριο.Γιατι με τετοια ανεργια αυτος να εχει δυο δουλειες(παρανομα)και το δικο μου το παιδι καμια?Αν δεν κανω λαθος απαγορευεται.Αν επισης δεν κανω λαθος το να καπνιζεις σε κλειστους χωρους παλι απαγορευεται.Ποσο μαλλον οταν αυτος που σου βαζει ποτο να πιεις και καπνιζει μεσα απο την μπαρα ειναι ο Δημοτικος Αστυνομος που εσυ πληρωνεις για να μην καπνιζουν οι αλλοι σε κλειστους χωρους.Μηπως θα επρεπε να επεμβει ο Δημος?Μηπως θα πρεπει να επιλεξει ποια απο τις δυο δουλειες πρεπει να κανει?Η επειδη το καταστημα το εχει πρωην δημοτικος συμβουλος Α.Κ δεν τρεχει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ox ti egine efanistikan ta sxolia pali ti egine?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έμαθα ότι ο Δημαρχος μέσα στο συρτάρι του έχει μια δικαστική απόφαση που αφορά ένα καλοκαιρινό καφέ ..οι οποία λέει ότι του έχουν πάρει την άδεια για 2 χρόνια ...γιατί κ Δημαρχε δεν εκτελης την απόφαση τι περιμενης εεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ..
    ‘ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ’…Εδινε ο κ.ΞΥΛΟΣ στον μπαμπα ΒΟΥΛΕΥΤΗ και στον ΓΙΟ γιατι ο γιος εκανε μεταπτυχιακο στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ και τελειωσε.
    Για τον κ. ΞΥΛΟ προφανως αυτο ηταν ΕΙΔΗΣΗ.

    Δεν ξερω αν ηταν ειδηση, αλλα σιγουρα ηταν ενας καλος λογος για ενα καλο ‘γλυψιμο’ απο την κορυφη ως τα νυχια απο τον ‘ΜΑΧΙΜΟ’ προς τον κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    Ετσι ο κ.ΜΑΧΙΜΟΣ ανεβασε ενα αρθρο στο blog του ,για να γινει γνωστο το ‘γλυψιμο’.
    Σημερα ομως {πιθανως μετα απο παρεμβαση.και καλα εκανε αυτος που εκανε την παρεμβαση}το αρθρο εχει κατεβει.

    Μαλλον το ‘γλυψιμο’ δεν βγηκε σε καλο.

    ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. sas ekviase o prokopis kai anevasate ta sxolia toy lampogialo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. OXI FILI MOU. O FILOS MAS O PROKOPIS VIASTIKE NA MAS KRINI TO PROVLIMA DEN ITAN DIKO MAS ALLA TIS GOOGLE...OLA TA BLOG EIXAN PROVLIMA..TELOS KALO OLA KALA.KIRIE PROKOPI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. FAINETE O FILOS MAS DEN XEREI POS KAI TOY DIEFYGE EFOSON EINAI TOSO DIAVASMENOS KAI POLYXEROS I PAROIMIA POY LEEI OPOIOS VIAZETE SKONTAFTEI PANO STA IDIA TOY TA LATHI THA PROSTHESO EGO.LOIPON KYRIOI POLYMIXANOI ODYSAIES NA DOYME POS THA FTIAXETAI TON DOYREIO IPO SAS NA XEMPLOKARETE OLA AYTA TA PROVLIMATA POY SAS KYNHGOYN POS THA VREITE AKRI AFOY OI IDIOI EXETE GINEI MALIOKOYVARA OI MISOI PROSPATHOYN NA KATALAVOYN POS LEITOYRGEI TO SYSTHMA KAI OI ALLOI MISOI APOLAMVANOYN TON ROLO TOY ARXIGOY KAI TALAIPOROYN TON KOSMO ME TA KAPRITSIA TOYS KAI OXI DEN EINAI KATHGORIA EINAI I PIKRI ALITHEIA TSEKARETE TO THA TOYS VREITE EYKOLA EAN FYSIKA TO THELETE KAI DEN SAS EINAI KOPOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρώτα από όλα επεδίωκε να γράφεις ελληνικά. Στο επισήμανε κάποιος φίλος και είχε απόλυτο δίκιο. Είναι αναγκαίο για όλους μας. Ξέρεις πολύ καλά ότι ο λόγος αποκαθήλωσης των γραφόμενων μου, δεν είχε να κάνει με την google, και μην παραμυθιαζετε τον κόσμο. Και εν΄ τέλει σου είπα πως δεν έχω κανένα λόγο να ΜΗΝ ΓΡΆΦΩ ΕΠΏΝΥΜΑ. Είναι αρχή μου. Αυτα τα αποπροσανατολιστικά σε άλλους "φίλους" του site σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αν ο Ντομινίκ βίαζε μια καμαριέρα στην Ελλάδα...

    1. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα σχολίαζε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
    2. Ο πρωθυπουργός (ΓΑΠ) θα συνιστούσε ψυχραιμία και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ίσως συγκαλούσε και καμιά σύσκεψη του υπουργικού αν δυσκόλευαν τα πράγματα.
    3. Το ξενοδοχείο -που ενδεχομένως θα άνηκε σε σύζυγο μεγαλουπουργού- με ανακοίνωση του θα άφηνε υπονοούμενα για το παρελθόν της ''αμαρτωλής καμαριέρας''.
    4. Τα κανάλια, στα οποία θα προσέτρεχε η άτυχη εργαζόμενη- θα φιλοξενούσαν στα παράθυρα τους
    α. έναν ψυχίατρο που με πλάγιο τρόπο θα εξερευνούσε το προφίλ της....
    ''πολύπλοκης'' προσωπικότητάς της.
    β. έναν δικηγόρο που μεγαλόστομα θα ανέφερε τις επιπτώσεις της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μεγάλων ανδρών - συμμάχων της χώρας - υποψήφιων προέδρων της Γαλλίας.
    γ. έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ με ''αδιάσειστα'' στοιχεία εναντίον της μανιακής που κυνηγάει εκδικητικά τα αρσενικά λόγω ενός προηγούμενου χωρισμού κλπ κλπ κλπ.
    5. Η ελληνική αστυνομία, μέσω του προϊσταμένου της Παπουτσή, θα δήλωνε έκπληκτη και ότι θα διερευνήσει την υπόθεση αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται γελοία και φαιδρή.
    6. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της θα προέκυπταν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις που αφορούν σε αδήλωτη και μαύρη εργασία (έναν καθηγητή αγγλικών που είχε παλιότερα για τον γιο της)

    Εν τέλει:

    α. Το ΣΔΟΕ απαγγέλλει κατηγορίες κατά της καμαριέρας για απόκρυψη φορολογικών στοιχείων.
    β. Ο καθηγητής συλλαμβάνεται on camera για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    γ. Ο Παπανδρέου σφίγγει θερμά το χέρι του Ντομινίκ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ζητώντας του συγνώμη για την αναστάτωση.
    δ. Εξερχόμενος κάνει δηλώσεις στα μέσα, οπού μιλά για ακόμη μία επιτυχία της ελληνικής πολιτείας απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου, ''όπως όλοι παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στις οθόνες μας''.
    ε. Ο Ντομινίκ συναντάται τελικά με την Άνγκελα στη μεγαλοπρεπή αίθουσα της καγκελαρίας, πιάνοντας της το μπούτι και σιγοψιθυρίζοντας της στο αυτί βρωμόλογα για το ερωτικό του πάθος...
    στ. Τέλος καλό, όλα καλά, το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τα ποσοστά του σε επόμενη δημοσκόπηση.

    himaira.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. o prokopis einai o chuck norris einai pio grigoros apo ti google ahahhahahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. I PERIODOS TOY APOFASIZO KAI DIATAZO EXEI PERASEI ANEPISTREPTI DEN NOMIZEIS?EKTOS AN KAPOIOI EINAI NOSTALGOI TOY PARELTHONTOS KAI ANAPOLOYN PERASMENA MEGALEIA.EXOYME DIMOKRATIA ALLA FAINETE POS MERIKOI ORAMATIZONTE POS EINAI STRATIGOI KAI TA MAS EPIVALOYN TIN TAXI O KATHENAS EINAI ELEYTHEROS NA GRAFEI OPOS TOY ARESEI XORIS YVREIS.I KATHE GNOMI SEVASTI KAI APODEKTI ASXETA AN SYMFONOYME I DIAFONOYME O DIALOGOS EINAI POLITISMOS OTAN XEREIS NA TON XEIRIZESAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. STON XORO TOY SYKAMINOY APON ITAN OLO TO EPITELIO TOY LITSA GIATI KIRIE THOMA DEN TIMISATE TON TOPO SAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ GOOGLE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Otan o Gracham Bell anakalipse to tilefono eixe 2 anapantites apo ton prokopi. ahahahahahahahahahahahaah Chuck Norris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Otan Oi dimourgoi tou Facebook dimiourghsan to Facebook elaban 5 aitima apo to Prokopi...Auto tha pei Magkia kyrioi.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. SOS το ταχυδρομειο του Αυλωνα θα παρει υπαλληλους

    τρεξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. re rofe me gialia gia pio ergo milas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. θα παρει υπαλληλουσ και ο γαλαξιασ τρεξτε,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή